Óvodánkról

Az óvoda és a bölcsőde azok a közegek, ahol gyermekünk napjai nagy részét tölti: itt tanulja meg először, hogyan kell másokhoz alkalmazkodnia és itt szerzi meg első barátait is. Az bölcsis és ovis évek alatt gyermekünk sokat fejlődik mind fizikailag és mind érzelmileg, ezért is nem mindegy, milyen óvodát választunk a számára.

Óvodánkban magasan képzett pedagógusok dolgoznak, akik maximális erőfeszítéssel és szeretettel végzik munkájukat, hogy az Ön gyermeke számára az óvoda egy olyan légkört jelentsen, mely boldoggá, kiegyensúlyozottá teszi őt. Fontosnak tartjuk, hogy fejlesszük a gyerekek önbizalmát, tágítsuk érdeklődési körüket és a lehető legtöbb sikerélményben részesítsük őket. Intézményünkben nagy hangsúlyt kap a szociális és érzelmi területek tudatos fejlesztése, melyek a gyermekek beilleszkedését és sikeres iskolai felvételét biztosítják.

A Happy Kids óvodában angol nyelven fejlesztjük a gyermekeket. Az sem jelent gondot, ha az Ön gyermeke nem beszéli a nyelvet, hiszen angol anyanyelvű, szakképzett oktatóink megfelelő tapasztalattal és képzettséggel rendelkeznek, hogy a gyerekeket a lehető leggyorsabban a megfelelő nyelvi szintre hozzák. Segítséget nyújtunk minden gyermeknek abban, hogy hatékonyan tudjon kommunikálni az óvodában használt társalgási nyelven (angol), miközben tiszteletben tartjuk saját anyanyelvét.

Óvodánkba a gyermekek többsége különböző országokból érkezik, így nagyon fontos, hogy megtanítsuk minden gyermek számára, hogyan fogadja el mások kultúráját, hogyan viszonyuljon az egyes nemzeti sajátosságokhoz.

Kislétszámú csoportokban működünk, ami lehetőséget ad arra, hogy minden egyes gyermeknek egyéni fejlettségi szintjének megfelelő feladatokat biztosítsunk, így megadva számára az egyéni fejlődést és a sikerélményt.

Igen fontos számunkra a környezettudatosságra való nevelés is, valamint az egészséges életmód szokásainak kialakítása, formálása.

 

Óvodánkban a gyermeke kiegyensúlyozott, boldog, szeretetteljes környezetben töltheti mindennapjait, így aktív, másokat megértő, nyitott, segítőkész iskolás válik majd belőle.